Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این روزها اولیای دانش آموزان در زمینه حضوری یا غیرحضوری بودن آموزش فرزندان خود و یا اینکه لباس مدرسه را خریداری کنند یا نکنند دغدغه دارند و این وضعیت اولیا و دانش آموزان را بر سر دوراهی قرار داده است.

شماری از اولیای دانش آموزان خراسان شمالی علیرغم تردید داشتن در زمینه بازگشایی مدارس در مهرماه برای تهیه پوشاک فرزندان خود اقدام کردند اما، آنها از قیمت بالای پوشاک مدارس و کیفیت پایین آن گلایه‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش و پرورش براساس برنامه هرساله دانش آموزان باید پوشاک مدارس خود را تغییر دهند اما کیفیت پارچه هایی که برای دوخت پوشاک مدارس استفاده می شود ضعیف است و این امر باعث می شود خانواده ها سالانه پوشاک دانش آموزان خود را تغییر دهند که هزینه اضافی را برای خانواده ها در پی دارد.

مریم روحانی یکی از اولیای دانش آموزان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کیفیت پارچه هایی که برای دوخت لباس دانش آموزان از سوی تولید کنندگان استفاده می شود سال به سال کاهش می یابد.
وی گفت: این موضوع باعث می شود تا به جای سه سال یک بار، سالی یک بار برای دانش آموز لباس دوخته شود و این موضوع هزینه خانواده های دارای دانش آموز را افزایش می‌دهد.

وی افزود: دوخت لباس های دانش آموزان با تولیدات داخلی است با این وجود لباس ها با ایراداتی دوخته و تحویل خانواده ها می شود و در صورت مراجعه به تولید کننده برای رفع ایراد، حاضر به برطرف کردن مشکلات لباس نیستند.

این مادر دانش آموز در ادامه گفت: با وجود کیفیت بسیار پایین پوشاک مدارس قیمت لباس ها بسیار بالا است و بسیاری از خانواده ها توان خرید لباس با این قیمت را علاوه بر هزینه تحصیل ندارند.

وی اظهار داشت: اگر مدارس در انتخاب تولیدی بررسی بیشتری داشته باشند و همکاری تولیدی با خانواده ها و نظارت بیشتر بر کیفیت و نحوه دوخت لباس ها را ملاک قرار دهند در کاهش هزینه ها تاثیر خواهد گذاشت.



یکی دیگر از اولیای دانش آموز اظهار داشت: در دوران تحصیل خودم من مانتوی خواهرم را استفاده می کردم و جالب تر اینکه جنس لباس به قدری خوب بود که چندسال استفاده می شد.

فاطمه رحمانی با بیان اینکه شهریورماه که می شود نگرانی برای خرید لوازم مورد نیاز دانش آموزان به دغدغه های زندگی اضافه می شود، گفت: قبل از مراجعه به اینجا برای تهیه روپوش مدرسه؛ چندساعتی در بازار لوازم التحریر و کیف و کفش قدم زده ایم تا شاید کیفی با قیمت مناسب پیدا کنیم اما قیمت ها به شدت بالاست.

وی با بیان اینکه ترجیح دادم ابتدا روپوش مدارس را تهیه کنم چراکه تهیه روپوش از سوی مدرسه اجبار است، افزود: با دستمزد ناچیزی که همسرم در قبال کار در ساختمان  دریافت می کند و با شرایط کرونایی و بی کاری مکرر وی  چیزی از آن پس انداز نمی شود در شهریورماه بار اضافی خرج و مخارج مدرسه سنگین می شود و باید هزینه ها را مدیریت کنیم.

رنگ‌بندی‌ و فرم ناجور فرم 
یکی دیگر از والدین بجنوردی نیز اظهار داشت: علاوه بر کیفیت پایین فرم مدارس و قیمت بالای آن  از رنگ‌بندی و طرح‌هایی استفاده شده که حتی اگر خودمان هم هنر خیاطی داشته باشیم نمی توانیم طرح پارچه ای که استفاده شده از بازار تهیه کنیم.

زهرا مرادی افزود: به‌نظر من اگر از پارچه ای با طرح‌های ساده استفاده شود خانواده‌هایی که هنر خیاطی دارند خودشان پارچه تهیه کرده و از این ظرفیت استفاده می‌کنند تا شاید بخشی از این هزینه‌ها کم شود.

وی افزود: از سوی دیگر اجباری که مدیران در همسان بودن لباس دانش آموزان دارند، به مشکلی برای خانواده ها تبدیل شده است.

دستورالعمل بازگشایی مدارس اطلاع رسانی خواهد شد

مدیرکل آموزش وپرورش خراسان شمالی در رابطه با حضوری و غیر حضوری بودن مدارس اظهار داشت:دستورالعمل بازگشایی مدارس هفته جاری قطعی و اطلاع رسانی می‌شود.

مهدی مودی افزود: دُز اول واکسیناسیون فرهنگیان بیش از۸۰ درصد و در دُز دوم  ۱۳ درصد فرهنگیان علیه کرونا واکسینه شدند.

وی افزود: باید تا پیش از بازگشایی مدارس بیش از ۹۰ درصد آنها واکسینه شوندتا برای بازگشایی مدارس دغدغه‌ای نداشته باشیم.  

اجباری برای خرید لباس فرم دانش آموزان وجود ندارد

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان خراسان شمالی  درخصوص اجباری بودن یا نبودن لباس فرم، گفت: هیچ اجباری در خصوص لباس فرم دانش آموزی وجود ندارد اما شورای مدرسه و نماینده اولیای دانش آموزان که عضو شورا هستند مصوب می کنند که روی رنگ پارچه، تنوع آن و اینکه آیا لباس فرم باشد یا نه تصمیم گیری می شود در واقع می توان گفت که تصمیم گیرنده شورای مدرسه است.

عبدالله درخشانی گفت: هدف اصلی اجرای طرح ساماندهی لباس فرم دانش آموزان ترویج فرهنگ ساده زیستی،  فرهنگ ایرانی اسلامی با پوشش درست، نظم پذیری و جلوگیری از فرهنگ نظام طبقاتی است.

تصمیم گیرنده رنگ لباس فرم شورای مدرسه است
وی خاطرنشان کرد: برای رنگ لباس، شورای مدرسه تصمیم گیرنده است و مدیر مدرسه، معاون پرورشی و نماینده اولیا نیز تصمیم می گیرند اما از نظر کیفیت پارچه، نظر بر این است که  پارچه های با کیفیت مطلوب استفاده شود. 

وی در خصوص کیفیت فرم مدارس اظهار داشت: اولیای شاکی می‌توانند به صورت کتبی اظهارات خود را به مراکز ارجاع داده و کارشناسان در این رابطه بررسی کرده و پس از درستی موضوع دیگر با تولیدی متخلف قرار داد بسته نخواهد شد.

درخشانی همچنین درباره قیمت بالای فرم مدارس گفت: با توجه به شرایط کنونی و تورم بازارها و افزایش قیمت پارچه با کارشناسان مربوطه و نمایندگان تولیدی ها  جلساتی برگزار کردیم که در نتیجه امسال ۶۰ تا ۶۵ درصد افزایش قیمت مصوب شد.

وی افزود: همچنین تولیدی ها ملزم شدند که به ازای هر ۱۰۰ فرمی که تحویل دهند پنج فرم به صورت رایگان تحویل مدارس داده تا برای کودکان نیازمند تامین شود.

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان خراسان شمالی گفت: باتوجه به شرایط کرونایی و درنظر گرفتن معیشت اولیا دانش آموزان در طرح و رنگ فرم هیچ تغییری داده نشده و همانند سال گذشته است.
وی گفت: انجمن اولیا دانش آموزی در بحث مدیریت و نظارت بر لباس فرم دانش آموزان از هیچ کوششی دریغ نمی کند و همواره در کنار اولیا دانش آموزان و پیگیر شکایات و پیشنهادهای آنها است.

سال تحصیلی گذشته ۱۸۰هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کردند که از این تعداد ۱۰۴ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه بود.

این استان ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.

خراسان شمالی از نظر سرانه درآمد خانوار، در ردیف آخرین استانهای کشور قرار دارد.

برچسب‌ها بجنورد مدارس ویروس کرونا انجمن اولیاء و مربیان خراسان شمالی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد مدارس ویروس کرونا بجنورد مدارس ویروس کرونا انجمن اولیاء و مربیان خراسان شمالی دانش آموزان لباس فرم دانش آموزان اولیای دانش آموزان اولیای دانش آموز بازگشایی مدارس خراسان شمالی انجمن اولیا پوشاک مدارس شورای مدرسه خانواده ها لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختتامیه جشنواره ایده‌شو دانش‌آموزی ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور علی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، جواد اشکبوس مدیرکل مدارس سمای خمینی‌شهر، روح‌الله کاظمی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خمینی‌شهر، وحید مالکی رئیس هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان خمینی‌شهر، هاشمیان رئیس اداره نهاد کتابخانه‌های عمومی خمینی‌شهر، پرویز فخاری معاون متوسطه آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر، مسئولان شهرستان، مدیران، معاونان، معلمان مدارس سما و دانش‌آموزان در محل سالن اجتماعات مجتمع مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر برگزار شد.

مدیرکل مدارس سمای خمینی‌شهر در این نشست با اشاره به اهداف رویداد ایده‌شو دانش‌آموزی گفت: دبیرخانه رویداد ایده‌شو دانش‌آموزی مجتمع مدارس سمای خمینی‌شهر با همکاری مرکز رشد و باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در دو بخش پسران و دختران تشکیل شد.

جواد اشکبوس متذکر شد: این رویداد با هدف تبدیل جرقه‌های فکری دانش‌آموزان به ایده‌های برتر برای کسب و کار و اشتغال در آینده، فعالیت خود را آغاز کرد.

وی به روند اجرایی این رویداد پرداخت و ادامه داد: در گام اول مرکز رشد دانش‌آموزی با ساختاری منظم ازجمله تشکیل کمیته شورای برنامه‌ریزان شروع به فعالیت کرد و در گام دوم سامانه پُرس‌لاین طراحی شد و برای ثبت‌نام دانش‌آموزان دارای ایده مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیرکل مدارس سمای خمینی‌شهر، تبدیل ایده به تولید محصول را به عنوان نکته جالب توجه در برگزاری این رویداد عنوان کرد و افزود: از مجموع هفت مدرسه مجتمع سمای دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر بالغ بر ۳۰۰ دانش‌آموز ثبت‌نام انجام دادند که از این میان در مرحله نخست ۹۰ ایده به دبیرخانه رویداد ارسال شد که از این تعداد ۲۳ ایده به مرحله نهایی راه یافت و با تشکیل جلسات و نشست‌های حضوری با دانش‌آموزان، ایده‌های اولیه ویرایش، بهینه‌سازی و تکمیل شد.

به گزارش آنا، در پایان این رویداد از ۲۳ ایده برتر دانش‌آموزی با اهدای لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت مبلغ مجاز برای فرم مدرسه،بیمه و کتاب
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • روش تربیتی معلم‌ها پیامبرگونه و محبت‌محور است
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • درس پسندیده معلم رامیانی به دانش آموزان خود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود