Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@16:25:12 GMT

بوی ماه مدرسه و بازروایی چالش های نظام آموزش

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۴ | کد خبر: ۴۱۱۴۴۰۸

تهران- ایرنا- سال تحصیلی نو همراه با امیدی هایی تازه برای بهبود وضعیت آموزش و پرورش نسل نوپا و جوان کشور و کارکرد بهتر نظام آموزشی آغاز شده که برای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۱۱۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان صبح چهارشنبه به استان مازندران سفر کرد.

خان محمدی در ابتدای این سفر با یوسف نوری استاندار مازندران دیدار کرد و در این نشست، اظهار داشت: دولت سیزدهم اقدامات گسترده‌ای را برای نوسازی مدارس و ساخت مدارس جدید انجام داد که به تحولی در مدرسه‌سازی طی سه سال اخیر منجر شده است.

وی افزود: امروز تفاهم نامه‌ای با حضور استاندار مازندران به امضا رسید که پیرو آن ۱۶ مدرسه جدید در تنکابن، بابل، بهشهر، چالوس، آمل، بهنمیر، نور، ساری، عباس‌آباد، قائم شهر، گلوگاه، نوشهر، سوادکوه، کیاسر و جویبار ساخته می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اذعان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در مازندران ساخته شود که در حال حاضر فاز نخست آن به مرحله امضای قرارداد رسیده و پس از ساخت و بهره‌برداری این ۱۶ مدرسه، فاز دوم آغاز خواهد شد.

خان‌محمدی با اشاره به ظرفیت مولدسازی برای تأمین اعتبار تکمیل طرح‌های نیمه تمام، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت قانونی مولدسازی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی و ساخت مدارس جدید در مازندران باید مورد توجه قرار بگیرد که با توجه به اشراف استاندار مازندران بر این طرح و نقشی که در به جریان افتادن قانون مولدسازی داشتند بستر برای بهره‌گیری از این قانون در مازندران بیش از گذشته فراهم است.

وی افزود: سهم استان مازندران از اعتبارات استانی چندان قابل توجه نیست و امیدواریم که با توجه ویژه مسئولان استان به این حوزه شاهد افزایش اعتبارات استانی برای مدرسه‌سازی و نوسازی مدارس باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: با توجه به حضور جناب آقای نوری در استانداری مازندران امیدواریم که توجه به تکمیل طرح‌های آموزش و پرورش و مدرسه‌سازی در این استان افزایش یابد و شاهد افزایش سرعت اجرای طرح‌ها باشیم.

گفتنی است حمیدرضا خان‌محمدی به منظور حضور در همایش تکریم معلمان مازندران به این استان سفر کرد.

همچنین بازدید از طرح بزرگ آموزشی خرماکلا در قائم شهر و دیدار با استاندار و تعدادی از مسئولان استان نیز از برنامه‌های معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این سفر بود.

کد خبر 6101156 علی قدمی

دیگر خبرها

  • اولویت اول نظام باید تعلیم و تربیت باشد/ آموزش حفظ‌ محور به آموزش عقلانیت محور تبدیل شود
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟
  • پورعباس، رئیس سازمان ملی سنجش شد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • سرپرست سازمان ملی سنجش منصوب شد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی را منصوب کرد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان ملی سنجش را منصوب کرد
  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش