Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-09@07:36:17 GMT

◄ باز آمد بوی ترافیک ماه مدرسه

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۸۷۵۷

◄ باز آمد بوی ترافیک ماه مدرسه

تین‌نیوز |

پایان تعطیلات تابستانی برای دانش‌آموزان و دانشجویان و مدرسان مدارس و دانشگاه‌ها یک مفهوم خاص دارد و برای اهالی حمل‌ونقلو شهروندان به خصوص شهروندان کلان‌شهرهامفهومی دیگر. برای گروه اول فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه‌هاست و برای دست‌اندرکاران بخش حمل‌ونقل فصل افزایش ترافیک و فعالیت دوچندان تمام اقشار مرتبط با حمل‌ونقل از درون و برون شهری گرفته تا نیروهای پلیس و مسئولان ستادی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...

به گزارش تین‌نیوز، خبری هم که در این زمینه هر ساله در نیمه‌های شهریور به مردم نوید داده می‌شودافزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت از مهرماه است. هرچند این ترافیک مختص به پایتخت نیست و همه شهرهای کشور کمابیش با آن مواجه‌اند و باید با تمهیدات مختلف برای مدیریتاین افزایش ترافیک تلاش کنند.

افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت

بر همین اساس سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خبری که اوایل شهریور در خبرگزاری مهر منتشر شد، اعلام کرد: طبق آماری که وجود دارد در ابتدای مهرماه حدود ۳۰ درصد به ترافیک شهر افزوده می‌شود. به همین منظور برای تسهیل در ترافیک و در نظر داشتن این نکته که شهروندان بتوانند به موقع فرزندان‌شان را به مدرسه برسانند و خود نیز در محل کارشان حاضر شوند، در صورت تایید شورای ترافیک، محدودیت‌هایی را در مسیرهای پر تردد اعمال می‌کنیم.

اما پرسشی که به دنبال انتشار این نقل قول رئیس پلیس تهران مطرح می‌شود این است که آیاهیچ راهکار دیگری در این زمینه وجود ندارد و تنها راه‌ مقابله با ترافیک ناشی از بازگشایی مدارس ایجاد محدودیت‌ در مسیرهای پرتردد است؟

شاید به همین دلیل است که برخی کارشناسان این حوزه پس از انتشار نقل قول سردار مهماندار،متذکر شدند: متاسفانه علمرغم وجود تجهیزات شمارشگر و ITS ، همچنان آمارها به صورت کلی، عمومی و شخصی ارایه می‌شود و پلان برنامه‌های شهری مانندتوزیع زمان، توزیع جغرافیای_ اجتماعی مکان‌های آموزشی و...برای بازگشایی مدارس مشخص نیست.

به گزارش تین‌نیوز، پیشنهادکارشناسان حوزه حمل‌ونقل برای مدیریت ترافیک مهرماه با توجه به زمان بسیار کم تا ابتدای مهر، اقداممدیران ستادی و صف طبق دستور العمل‌های ستاد مهر سال قبل و همچنین تاخیر یک ساعته و موقت درساعت شروع به‌کار ادارات، بانک‌ها و... در تهران و در دو هفته ابتدایی مهر ماه است.

به اعتقاد برخی دیگر از کارشناسان؛ اقدام مهم دیگری کهمی‌توان در حوزه ترافیک مدارس در کوتاه مدت انجام داد، حمایت شهرداری از شکل‌گیری سرویس اتوبوس و مینی‌بوسدر مدارس و در سطح اداراتاست.

توقف عملیات عمرانی

کارشناسان حوزه شهری همچنین معتقدند همزمان با بازگشایی مدارس، توقف عملیات عمرانی غیر اضطراری و کارگاه‌های عمرانی شهرداری و سازمان‌ها و شرکت‌های خدماتی نیزمی‌تواند به کاهش تردد ناشی از عملیات اجرایی و ساماندهی محوطه کارگاه‌ها در عبور روان‌تر ترافیک کمک کند. ضمن این‌کهآماده‌سازی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی (مترو و اتوبوس) و تکمیل تعمیرات ضروری ناوگان به گونه‌ای که این ناوگان بتواند باحداکثر توان پاسخگوی افزایش تقاضای سفرباشدنیز از دیگر اقداماتی است که می‌توان در این مورد و در مدت زمان کوتاه باقی‌مانده تا بازگشایی مدارس انجام داد.

به اعتقاد کارشناسان حوزه حمل‌ونقل و مدیریت شهری، در مدت زمان کمتر ازیک هفتهمانده به بازگشایی مدارس همچنین می‌توانبر تجربه سال گذشته تاکید کرد و آنچه که مدیراندر سال گذشته انجام داده‌اند را تمام و کمال انجام داد.

به گفته کارشناسان از جمله اقداماتی که در دو سال گذشته انجامو نتایج مناسبی هم حاصل شد، تغییر پلان زمان‌بندی چراغ‌ها با توجه به تغییر آمار براشت شده تقاطع‌ها از سیستم SCATS در روز اول مهر بوده است به طوری کهتغییر احجام در تقاطع‌ها و معابر در روز اول مهر مشخص بودهو برای آنپلان زمان‌بندی تعریف و آماده شده بود.

به گزارش تین‌نیوز، اقدام نتیجه بخش دیگر در سال‌ قبل این بوده که گلوگاه‌ها و گره‌های ترافیکی قبلا احصاء شده و هماهنگیبرای محل‌های استقرار عوامل راهور و بازرسی‌های اتوبوسرانی و تاکسیرانی مشخصشده بود.

به گفته کارشناسان حوزه حمل‌ونقل و مدیریت شهری،همچنین باتوجه به اطلاع از میزان افزایش مسافر اتوبوس در مسیرهای مختلف، ناوگان مورد نیاز تامین شده و تعدادی هم به صورت آماده برای موارد ضروری هماهنگ شده بودند به‌طوری که سرفاصله حرکت ناوگان زیاد نشود.

وضع برخی محدودیت‌هابرای خودروهای توزیع کالادر مهرماه

بر این اساسپیشنهادکارشناسان مذکوربرای این زمان کوتاه، فهرست کردن مشکلات سال گذشته و استفاده از تجربیات سال گذشته و مدیریت بهینه منابع موجود می‌تواند به مدیریت ترافیک مهر‌ماه کمک کند.

وضع برخی محدودیت‌هابرای خودروهای توزیع کالادر مهرماه به‌ طوری‌که برای مثال اینخودروها تا قبل ازساعت 6 صبح کالاهای خود را توزیع نمایند و پس از آن ممنوعیت تردد حداقل تا ساعت ١٢ نیز از جمله راهکارهای کوتاه مدتی است که به اعتقاد کارشناسان این بخش، می‌تواند مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

به اعتقاد کارشناسان با توجه به این‌که خودروهای حمل بار شهری به ویژه کامینونت‌ها در ابتدای صبح اقدام به توزیع بار می‌کنندو به ویژه در سوپر مارکت‌ها که به انواع مختلفی کالا نیاز دارند، شاید 5 تا 7 کامیونت مختلف در روز به آنها مراجعه می‌کنند و معمولا به دلیل عدم وجود فضای پارک به صورت دوبل یا خلاف توقف کرده و بار خود را تخلیه می‌کنند،این نظام و زنجیره توزیع از مبدا حرکت و بارگیری کالا تا تخلیه و تحویل کالا به خرده فروش جای کار و بهینه کردن دارد چرا کهتا به امروز بهینه‌سازی سیستم صرفا برفاکتورهای اقتصادی مبتنی بود، اما لازم است محدودیت‌های ترافیکیهم در این مدل تعریف تعریف نموده و سپس تابع هدف را بهینه کرد. به گفته آنان، هرچند این موضوع بسیار پیچیده و زمانبر است اما به صورت موقت و در زمان کوتاه مثل هفته‌های ابتدای مهر می‌توان این کار را اجرایی نمود.

شناور شدن ساعت کاری کارکنان دولت به مدت دو هفته

این پیشنهادات کارشناسان حوزه شهری در حالی مطرح می‌شود که معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران نیز ازطراحی سه خط جدید اتوبوسرانی مختص سرویس دانش آموزان خبر داد.
محسن پورسید آقایی 19 شهریور در صحن شورای اسلامی شهر تهران همچنین درباره ساماندهی کامیون‌های توزیع مواد غذایی برای سوپرمارکت‌های پایتخت گفت: در شورای ترافیک شهر تهران تصمیم گرفتیم در محدوده زوج و فرد، توقف کامیون ها و خودروهای حمل بار سوپرمارکت ها را از ساعت 5:30 تا 10:30 صبح ممنوع کنیم. به این ترتیب بیش از 12 درصد ترافیک ابتدای مهر را کنترل خواهیم کرد.
معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهرانتصریح کرد: در دو هفته اول مهر درخواست کردیم ساعت کاری کارکنان تا 9 صبح شناور در نظر گرفته شود تا آنها بتوانند کودکان خود را به مدارس برسانند و دغدغه و نگرانی‌ها برطرف شود. به این ترتیب با این پیشنهاد به دولت بخشی از ترافیک را حل و فصل خواهیم کرد.
پورسید آقایی در پایان از توقف فعالیت عمرانی شهرداری از روز 20 شهریور تا هفته دوم مهر ماه خبر داد و گفت: در همه مناطق شهرداری تهران ستاد استقبال از مهر تشکیل شده و عملیات اجرایی را پیگیری خواهند کرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۸۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند

ایسنا/زنجان  مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: اکنون مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک در شهر زنجان، کمبود مدرسه دارند.

حمیدرضا اسلامی امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) در نشست خبری، با بیان اینکه سال گذشته اعلام شد طبق هدف‌گذاری ۲۳۴ کلاس درس در قالب ۴۴ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش می‌دهیم، اظهار کرد: از این تعداد ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود.

وی با بیان اینکه توزیع این پروژه‌ها به این نحو بود که چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم، ادامه داد: این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: برنامه ویژه‌ای برای امسال داریم. این برنامه مبنی بر جهش همکاری و همیاری خیران مدرسه‌ساز است که کمک حال ساخت و توسعه مدارس هستند. 

وی با اشاره به اینکه یکی از منابع تامین اعتبار برای مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند، بیان کرد: این مجامع جذب کمک‌های خیران را حمایت و هدایت می‌کنند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به اینکه هدف‌گذاری به این منوال بود که پروژه‌هایی که به‌صورت خیرساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود، اظهار کرد: این امر گامی در راستای برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان است.

او با یادآوری اینکه سال گذشته طرحی موسوم به طرح شهید پناهی با عنوان حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز را داشتیم، گفت: از این تعداد هدف‌گذاری شده دو پروژه هنوز به پایان نرسیده است، اما امیدواریم تا مهر ماه به پایان برسد.

وی با توضیح اینکه از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، افزود: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

اسلامی با اشاره به ضرورت تامین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در آنها، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

او با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش‌ و پرورش، اظهار کرد: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، موظفند خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند. اکنون در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی خیر مدرسه‌ساز در زنجان فعالند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • اقدامات فرهنگی باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • اقدامات خوبی برای اصلاح فرهنگ ترافیک کرمانشاه صورت گرفته است
  • آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه